fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Nybygning

Nybyggeri er et af de områder, hvor MK-EL er specialister og har særlig stor erfaring. Hos MK-EL kan vi varetage en totalløsning, når du skal i gang med et nybyggeri, en tilbygning eller en renovering. Det er vigtigt for os, at dit nybyggeri bliver fulgt helt til dørs, så der ikke efterfølgende opstår udfordringer, som kan have betydning for det endelige resultat.

Uanset om du er en virksomhed, boligforening, bygherre eller en privatperson, så kan MK-EL stå for alt inden for elinstallation til din nye bolig. Vi vil også gerne fungere som underleverandør, hvis det er ønsket.
Hos MK-EL lægger vi stor vægt på en gennemført koordinering og god kommunikation med de andre håndværkere og samarbejdspartnere, som er tilknyttet projektet. Det er en helt central del af et byggeprojekt, hvorfor det bliver vægtet særligt højt hos os.

Elinstallatør Odense – for private og erhverv

Vores kunder er vores levebrød, og vi ønsker derfor at gøre alle parter tilfredse i processen. Du kan derfor trygt vælge MK-EL, som din total- eller underleverandør, og stole på, at dit nybyggeri og lignende projekter opnår et fremragende resultat.

Desuden kan den helt rigtige rådgivning være afgørende for din forståelse og oplevelse af dit byggeprojekt. Vi er kun glade, hvis du også er glad. Derfor kan du hos os få seriøs, personlig og fagfaglig rådgivning omkring de helt rigtige løsninger til dit byggeprojekt, når det kommer til energi og muligheder.
Hos MK-EL vil vi gerne være din sparringspartner igennem hele processen. Vi samarbejder desuden med faste håndværkere og kan tilbyde en totalløsning.

Hvis du ønsker, at din bolig eller bygning skal sikres ekstra mod uønskede gæster, så tilbyder vi hos MK-EL også tyverisikring, så du trygt kan forlade matriklen og undgå indbrud. Her står vi klar med både produkter og rådgivning i forhold til den bedste tyverisikring i netop din bolig eller bygning.

Du er altid velkommen til at kontakt MK-EL, hvis du har brug for rådgivning, et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til vores services og lignende.