fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Autoriseret elektriker til erhverv

Hos MK-EL kan vi varetage alle opgaver inden for el-installationer, og vi løfter hver eneste dag opgaver for både erhvervs- og privatkunder. Søger du en autoriseret elektriker, der kan tage god hånd om din erhvervsopgave, så står vi klar til at hjælp. Vi samarbejder desuden med faste håndværkere og kan tilbyde en totalløsning. Med MK-EL får du en værdifuld sparringspartner, der står klar med gode råd og vejledning, så vi på den måde kan sikre, at du får en løsning, der er til mest mulig gavn.

Kontakt os for udførelse af små og store erhvervsopgaver

Hos MK-EL råder vi over et stort hold af elektrikere, og vi kan derfor også bistå ved mindre og større opgaver for erhvervskunder i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

Ønsker du at udskifte nuværende elinstallationer i virksomheden med mere energirigtige løsninger, så kan vi også i den forbindelse være behjælpelige. Vi kan også stå for at sikre virksomheden mod ubudne gæster med installation af alarmer og overvågningssystemer.

Søger du en autoriseret elektriker til erhverv? Så ring gerne til os på 40 14 89 79. Når vi har hørt mere om omfanget af opgaven, kan vi udarbejde et tilbud med en skarp pris til dig.