fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Alarmsystemer og overvågningsanlæg

Når man forlader sit hjem eller sin virksomhed, så vil man gerne være sikker på, at alt er som det skal være, når man kommer igen. Det har vi stor forståelse for hos MK-EL, og derfor tilbyder vi også både små og mere omfattende løsninger, når det kommer til tyverisikring.

Alarmsystemer og overvågningsanlæg kan være en god løsning for dig, som gerne vil have større sikkerhed i dit hjem eller i din virksomhed. På den måde sørger du for, at ubudne gæster bliver opdaget hurtigt eller bliver fanget af din overvågning. 

Hos MK-EL rådgiver og installerer vi alt inden for tyverisikring – både alarmsystemer samt overvågningsanlæg til private- og erhvervskunder. Uanset om du vil tyverisikre dit hus, eller om din virksomhed har brug for et omfattende alarmsystem, så vil vi gerne være din samarbejdspartner. 

Hos MK-EL er du sikret det helt rette alarm- og overvågningsløsning, som passer til dine behov og ønsker. MK-EL består af en stab af kompetente elektrikere i Odense, som har stor erfaring inden for området, så du kan trygt vælge os til tyverisikring af din bolig eller virksomhed.

Den rette tyverisikring og overvågning for dig

Hos MK-EL benytter vi alarmsystemer af høj kvalitet fra I-connect G2 og Homemonitor. Begge leverandører tilbyder en bred vifte af muligheder, når boligen eller virksomheden skal sikres. Vi leverer løsninger til tyverisikring og overvågning af din private bolig, din virksomhed, boligforeninger eller offentlige bygninger.

Systemer til tyverisikring og overvågning
• Videoovervågning
• Dørtelefonsystemer
• Tyverialarmer
• Adgangskontrol


Hos MK-EL kan vi varetage enhver form for tyverisikring og overvågning, så kontakt os endelig og hør nærmere. Så rådgiver og informerer vi dig on den bedste løsning, så du kan føle dig helt tryg og sikker.

Vi leverer også landsdækkende

MK-EL har base i Odense på Fyn, men vi kører gerne rundt i hele Danmark og leverer skræddersyede alarmsystemer og overvågning til vores kunder. Vi ønsker, at alle skal kunne føle sig sikre – uanset hvor man bor.

Du er altid velkommen til at kontakte MK-EL, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om alarmsystemer og overvågningsanlæg, som matcher dine behov.

Udfyld kontaktformularen lige herunder. Så kan kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud!