fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Data & netværksinstallation

Hos MK-EL har vi indgående erfaring med installation af dataløsninger for mange forskellige typer af kunder. Hos os er du sikret den helt rigtige opsætning, så du kan nyde godt af en pålidelig og stærk forbindelse. MK-EL vil hellere end gerne være din samarbejdspartner, når det kommer til data & netværksinstallation.

Lad MK-EL stå for din data & netværksinstallation

Området inden for teknisk kommunikation er i konstant udvikling, og der opstår hele tiden nye muligheder, som bliver en integreret del af vores alles hverdag – både for private og i erhvervslivet. Hos MK-EL sørger vi for hele tiden at holde os opdateret på udviklingen inden for området, så du får den helt rigtige rådgivning i forbindelse med din kommunikationsløsning. Vi varetager efterfølgende både IT- og netværksinstallationerne.

Hos MK-EL tilbyder vi at tage hånd om din datainstallation, og vi gør det til en god pris. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud, som matcher dine behov.