fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Belysning

Lys er en vigtig del af vores hverdag – både i det private og i virksomheden. Ofte er belysning del af indretningen og noget, der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have. I stedet for at se på, hvilket behov der er for lyskilder.

Hos MK-EL leverer og rådgiver vi om alt inden for arbejdsbelysning, belysning i det private, butiksbelysning, erhvervsbelysning osv. Derudover har vi stor erfaring med forskellige former for belysning og lyskilder.

Forskellige belysningsfunktioner og lyskilder
• Funktionel belysning
• Direkte og indirekte belysning
• Stemningsbelysning
• Almen belysning
• Sensorer
• Intelligent lys
• LED Spot
• Loftsbelysning
• Specialdesignet belysning

Ved at sætte fokus på belysningen, på intelligente installationer og på udnyttelsen af moderne teknologi, har man de bedste muligheder for at skabe det bedste lys til både arbejde og afslapning – og skabe de bedste forudsætninger for rummets funktion.

Hvis du har brug for hjælp til belysning, så er vi hos MK-EL klar til at hjælpe dig. Vi kan levere præcist den belysning, som du eller din virksomhed har brug for. Var det noget andet, du ledte efter, så finder du vores andre services her.

Elektriker til indendørs og udendørs belysning i Odense

Hos MK-EL kan vi stå for at lave både indendørs og udendørs belysning for både privatkunder og erhvervskunder. Måske søger du en særligt energibesparende løsning, når det kommer til belysningen i det enkelte rum eller ved udendørsarealerne? Så kan vi også her være behjælpelige.

Vi har mange års erfaring med at lave lysinstallationer for en bred vifte af forskellige kunder, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Vi vejleder og rådgiver gerne inden for forskellige lystoner og lyskilder, så du får det lys, som matcher din bolig eller virksomhed. Lys kan være afgørende for rummet, og det har vi stor forståelse for hos MK-EL.

Har du brug for nye lysinstallationer i dit hjem eller i din virksomhed? Så kan du trygt vælge MK-EL. Du altid velkommen til at ringe til os på 40 14 89 79 og høre nærmere om dine muligheder.