fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

El med sikkerhed

Desværre ser vi alt for ofte defekte installationer, og i alt for mange tilfælde skyldes det, at der er anvendt produkter i dårlig kvalitet, eller at lovpligtige forskrifter inden for feltet ikke er overholdte.

Ældre huse kan være fyldt med skjulte el-installationer, som kan skabe farlige situationer og være årsag til brand i hjemmet. Der er derfor god grund til at være ekstra opmærksom på disse el-installationer.

I disse tilfælde kan vi kun anbefale, at du, sammen med en autoriseret el-installatør, gennemgår dine elinstallationer, så der kan blive rettet op på eventuelle fejl og mangler. Hvis du har mistanke om defekte eller har elinstallationer af ældre dato, kan det være en god idé at få dem kontrolleret, og har du brug for andre opgaver inden for el, så finder ud vores andre services her. 

Ring til MK-EL – vi foretager gerne et eleftersyn i dit hjem, så du kan få ro i maven og sove trygt om natten.

MK-EL – din garanti for sikre el-installationer

Når du vælger os som din el-installatør, så kan du være sikker på, at vores installationer altid lever op til de gældende krav og standarder inden for området. Du er altid velkommen til at tage os med på råd, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til at udskifte dine nuværende elinstallationer. Ringer du til os på 40 14 89 79, så tager vi gerne en snak om el-sikkerheden i dit hjem eller virksomhed.