fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer, i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Services

Hos MK-EL varetager vi mange forskellige typer af el-installationer, som vi udfører for både privatkunder og erhvervskunder. Vores motto er, at vi vil være bedre end de andre. Derfor gennemgår vores medarbejdere løbende videreuddannelse, så vi altid er opdaterede og eksperter på det nyeste i branchen. Vi vil gerne tilgodese vores kunder mest muligt, og vores udbud af ydelser er derfor også bredt. Hos MK-EL varetager vi opgaver inden for følgende:

Nybygning
Renovering
Tilbygning
• Projektarbejde
Grøn el
Ladestandere
Netværk og IT
• Tilslutning af hårde hvidevarer
Alarmsystemer og overvågningsanlæg
Belysning
• Energirådgivning
Eleftersyn

Lad MK-EL udføre dine elinstallationer

Hos MK-EL har vi mange års erfaring i branchen, og det er vi stolte af. Vi har derfor også stor erfaring med næsten alle typer af opgaver, og du kan trygt overlade dine elinstallationer til os. Tryghed og tillid er altafgørende, og det er du sikret med MK-EL.

Vi står klar med gode råd og vejledning gennem hele processen, så vi er sikre på at levere et resultat, der er tilfredsstillende og matcher dine behov. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi kører gerne ud til kunder både på Fyn, Sjælland og Jylland.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, grøn el eller ønsker professionel rådgivning, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os endelig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud!