fbpx
Energioptimering & grøn energi
Vi rådgiver dig omkring de intelligente installationer i forbindelse med energioptimering af boligen
Mere om energioptimering
Nybyggeri, tilbygning eller renovering
Totalløsninger indenfor nybyggeri, tilbygning eller renovering og vi fungerer gerne som underleverandør
Mere om nybygning
El-arbejde for private
Vi lægger vægt på at finde den løsning, som passer til både dit behov og boligens
Mere om el-arbejde for private
El-arbejde for erhverv
Vores elektrikere og elinstallatører varetager store som små opgaver for bl.a. industrivirksomheder, forretninger, haller m.m.
Mere om el-arbejde for erhverv
Previous slide
Next slide

Grøn el

Hos MK-EL oplever vi en stigende efterspørgsel på grønne elinstallationer, og det har vi stort fokus på. Både i private hjem og i virksomheder kan det nemlig godt betale sig at gå efter den grønne omstilling. Vi tilbyder mange services inden for grøn el.

• Varmepumpe
• Ladestander
• Solcelleanlæg
• LED-Belysning
• Jordvarmeanlæg
• Luft til vand-anlæg

Hos MK-EL vil vi gerne hjælpe med udførelsen af energirigtige el installationer, som kommer både vores kunder og klimaet til gode. Læs også om vores mange andre services her.

MK-EL – stor ekspertise inden for grøn el

Vi er blevet specialister i grøn el hos MK-EL, og det er vi utrolig stolte af. Det har aldrig været mere eftertragtet at have grønne, klima- og miljøvenlige løsninger i hjemmet. Hos MK-EL vil vi gerne hjælpe dig med at få mere grøn el og tage del i den grønne omstilling.
Hos os er inden opgave for lille eller for stor. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder for mere grøn el. Vi kommer gerne hjem til dig eller ud til din virksomhed, hvor vi i fællesskab kan gennemgå dine behov og ønsker og finde den løsning, som passer til dig.
Gennem professionel rådgivning og mange års erfaring vil vi komme med forslag til alternative energikilder, som kan være til gavn for det grønne regnskab hos dig. Gennem effektiv energioptimering kan vi reducere dit energiforbrug, så du kan spare penge og skåne miljøet på bedst mulig vis.
En af de populære energiløsninger, som vi tilbyder, er varmepumper. Varmepumper kan være med til at nedbringe din varmeregning betydeligt. Hos MK-EL står vi klar til at hjælpe med montering af din nye varmepumpe. Vores kompetente elektrikere kan også hjælpe med opsætning af solceller og ladestandere til elbiler.

Hos MK-EL støtter vi også den grønne omstilling ved at benytte os af både el- og hybridbiler.

Vil du høre mere om dine muligheder inden for grøn el?

Mulighederne er mange, når det kommer til de grønne og bæredygtige el-installationer, som kan gøre en forskel for både klimaet og din pengepung. Du skal have den løsning, som matcher dine behov og ønsker. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 40 14 89 79 eller send en mail til post@mk-el.dk.